AaB-træner Kent Nielsen er lettet over, at Esbjerg fik udlignet mod Randers, så AaB reddede sig i Superligaen
Det var helt uvirkeligt for Kent Nielsen, da AaB-træneren hørte, at Esbjerg havde spillet uafgjort 2-2 mod Randers i Superligaens sidste spillerunde søndag.

Dermed undgik AaB at rykke ned, selv om nordjyderne tabte 0-2 til FC København.

- Det var surrealistisk, at Esbjerg fik udlignet. Jeg står med en fantastisk glæde over det ekstreme hårde arbejde, som alle har ydet.

- Vi stod med rigtigt dårlige odds i vinters, men på trods af at vi spillede en dårlig kamp mod FCK, så har vi haft et okay forår rent spillemæssigt. Og så havde vi også heldet på vores side, siger Kent Nielsen.

Den tidligere AC Horsens- og Brøndby-træner mener, det har krævet et stort mentalt arbejde at være involveret i bundstriden i det meste af sæsonen.

- Det har krævet enorme ressourcer at redde sig. Glæden fylder mest, men jeg ærgrer mig over, at vi ikke selv afgjorde det, men var afhængig af andre hold.

- Jeg kom ind som brandslukker, og jeg glæder mig over, at vi reddede os. Jeg er også overbevist om, at vi kan tage nogle skridt i den rigtige retning til næste sæson, så vi ender højere oppe i ligaen, siger Kent Nielsen.

Mere om emnet

Se alle

Svagt OB-hold redder Lyngby

Skuffet Randers-spiller: Det er pinligt

Grønkjær nød den sidste dans i Parken