AaB overlever i Superligaen trods FCK-sejr


AaB overlever i Superligaen trods FCK-sejr

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

FC København vandt 2-0 hjemme over AaB og var meget tæt på at sende nordjyderne ned i 1. division.

Der var dømt tårevædet afsked i Parken, da FC København søndag sagde farvel til fire spillere og en træner.

Det var også ved at ende med en tårevædet afsked med AaB, men nordjyderne klarede frisag på trods af et 0-2-nederlag til FCK.

Men AaB var uhyre tæt på at rykke ned i 1. division næste sæson. Tre nederlag i træk endte sæsonen skuffende med for AaB, som må siges ikke at have gjort meget for selv forblive i Superligaen.

Men trods nederlag til Silkeborg, Sønderjyske og nu FCK, så blev AaB reddet af, at Randers FC og Esbjerg spillede uafgjort 2-2 mod hinanden. Dermed rykkede netop Randers og Esbjerg ned i 1. division.

Skæbnen kunne ellers være blevet grum for AaB, idet de tidligere AaB'ere Ståle Solbakken og Jesper Grønkjær kunne have sendt AaB ned i den næstbedste række.

Men selv om AaB reddede sig, så var der på alle måder dømt tårevædet afsked i Parken, da FCK sagde farvel til blandt andet træner Solbakken, som forlader FCK til sommer til fordel for et job i FC Köln.

Jesper Grønkjær, som torsdag annoncerede sit karrierestop, sagde helt farvel til topfodbold med manér.

Kantspilleren scorede til 2-0 for FC København kort før pausen med et af karrierens bedre mål. FCK-angriberen Cesar Santin scorede det første mål.

- Fire år mere, blev der råbt til Grønkjær fra FCK-fansene, og bedømt ud fra søndagens præstation og resten af sæsonen, så kunne Grønkjær sagtens have snuppet en sæson mere.

Men omvendt så stopper Grønkjær mens legen er god, og på et tidspunkt hvor man stadig vil savne ham.

Også FCK-spillerne Zdenek Pospech, Oscar Wendt og Mikael Antonsson spillede deres sidste kamp for københavnerne, da alle tre har valgt at søge andre græsgange til sommer.

FCK-tilhængerne fejrede traditionen tro det danske mesterskab med at kaste rundt med flere hundrede badedyr, så langsiden lignede en solstrand på Mallorca i højsæsonen.

På en dag, der var præget af afsked, så lagde den danske topdommer Nicolai Vollquartz også fløjten på hylden for sidste gang efter dagens kamp i Parken.

AaB overlever i Superligaen trods FCK-sejr

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce