AaB-keeper følte guldrusen


AaB-keeper følte guldrusen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kenneth Stenild fejrede pokalfinalebilletten som et nyt mesterskab. 1-1 mod Brøndby var nok til at klemme nordjyderne i slutkampen i Parken mod FC København.

AaB's sidste skanse stjal showet i Aalborg. Keeperen Kenneth Stenild var i sidste ende manden, der sendte de danske mestre i pokalfinalen. Med en stribe suveræne parader, holdt han Brøndby fra at hamre den udslagsgivende kasse i netmaskerne i en anden halvleg, som gæsterne dominerede totalt.

- Det er fantastisk. Helt vildt. Som at være i tilbage i guldrusen igen, jublede den sveddryppende keeper, der havde rigeligt belæg for at lække væske.

Brøndby satsede nemlig hele butikken i de sidste 25 minutter, og spillede sig frem til en håndfuld gigantchancer, hvoraf Ousman Jallow misbrugte de fleste.

- Det bliver jo et drama uden lige. Tåbeligt, at vi lader os trykke sådan tilbage, når vi i stedet burde presse dem højt oppe på banen. Men vi fighter godt. Jeg er stolt af drengene, konstaterede Stenild, som fik rigeligt med kærlighed fra sine lettede holdkammerater.

- Han redder os jo ved at stå så sindssyg en kamp, noterede AaB's Kasper Risgård.

Se sammendrag af kampen her

AaB-keeper følte guldrusen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce