AaB forlænger med vraget anfører


AaB forlænger med vraget anfører

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

AaB's anfører, Thomas Augustinussen, er nu på kontrakt frem til sommeren 2015.

Fodboldklubben AaB har forlænget kontrakten med sin anfører Thomas Augustinussen, så den udløber 30. juni 2015. Det er en forlængelse på halvandet år, da den 32-årige midtbanespillers kontrakt stod til at udløbe til nytår.

- Thomas er en institution i AaB, og han har stor betydning for vores trup. Der er hård kamp om pladserne på vores midtbane, og selvom "Augo" på det seneste ikke har fået den samme spilletid som tidligere, så har han tacklet tingene beundringsværdigt professionelt.

- Vi er ikke i tvivl om, at "Augo" stadig kan bidrage både på og uden for banen, og vi er glade for, at vi har kunnet få enderne i forhandlingerne til at mødes, siger AaB's sportschef, Allan Gaarde til klubbens hjemmeside.

Anføreren, der skiftede til AaB fra Red Bull Salzburg i 2011, er tilfreds med forlængelsen.

- AaB er min klub, og jeg har ikke haft andre prioriteter end at blive enig med AaB om en ny aftale, siger Thomas Augustinussen.

Han ønsker at bidrage i en spændende tid for klubben.

- Vi har ufatteligt mange talentfulde spillere af egen avl i truppen, og endnu flere er på vej, og forhåbentlig kan jeg være en af dem, som de kan læne sig op ad.

- Det er fedt, at vi igen kan begå os i den bedste halvdel af Superligaen, og det er også i toppen, at AaB hører til, siger han.

Thomas Augustinussen har spillet 359 officielle kampe for AaB og scoret 43 mål.

AaB forlænger med vraget anfører

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce