AaB-chef om tv-millioner: Giver tryghed og stabilitet


AaB-chef om tv-millioner: Giver tryghed og stabilitet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sportschef i AaB, Allan Gaarde, glæder sig over, at AaB efter storspil nu indtager Superligaens andenplads.

AaB spillede sig søndag op på andenpladsen i Superligaen, efter nordjyderne hjemme i Aalborg vandt 3-1 over Viborg. AaB får dermed omkring fire millioner kroner af de tv-penge, som bliver delt ud efter 11. spillerunde.

Det er ifølge sportschef i klubben, Allan Gaarde, nogle penge, de bolsjestribede i den grad kan nyde godt af.

- Det er klart, at i stedet for at skulle spare på kuglepenne og sådan nogle ting, så giver det lidt mere stabilitet og tryghed, når der kommer lidt flere penge ind den her vej, siger Allan Gaarde og fortsætter:

- Vi er i en økonomisk transformation. AaB har været pressede de sidste par år, og vi er ikke kommet ud af tunnelen endnu. Vi har stadig nogle ting, vi arbejder med, siger han.

Sportschefen forklarer dog, at tv-pengene ikke er noget, der har fyldt meget i hans tanker op til den vigtige 11. spillerunde.

- Jeg har brugt tid på at tænke på, at vi skal præstere godt. For jeg er godt klar over, at en god præstation vil give et godt resultat, og et godt resultat vil give gode tv-penge og gode placeringer, siger Allan Gaarde, der søndag kunne se AaB i en sprudlende offensiv stil.

- Det er derfor, jeg er så glad lige nu. Det er ikke så meget på grund af pengene. Det er på grund af præstationen. Vi har fået en stil, hvor vi sætter noget på spil, og så er det bare pisse flot at se på, siger han og fortsætter:

- Jeg synes virkelig, vi spillede noget af det flotteste fodbold i år. Og jeg har ikke set flottere fodbold i ligaen endnu. Vi skal score lidt flere mål på vores chancer, men det er dejligt at se de unge mennesker lave de ting. Jeg er stolt, siger Allan Gaarde.

AaB-chef om tv-millioner: Giver tryghed og stabilitet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce