AaB appellerer rødt kort


AaB appellerer rødt kort

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

AaB's sportsdirektør, Lynge Jakobsen, siger, at klubben vil appellere det røde kort, som holdets forsvarer Michael Beauchamp fik 10 minutter før tid mod Celtic.

AaB kommer til at appellere det direkte røde kort, som holdets australske midterforsvarer Michael Beauchamp fik med omkring 10 minutter tilbage af 0-0-kampen i Champions League mod Celtic i Glasgow.

- Det gør vi, og så må vi se, hvad der sker. Det er en klokkeren fejl, det er en forkert mand, der får kortet, og det ved alle. Det skal vi reagere på, og det skylder vi også Beauchamp at gøre, siger sportsdirektør Lynge Jakobsen.

Michael Beauchamp blev fejlagtigt udvist, da AaB's anden midterforsvarer, Michael Jakobsen, fratog Celtics Georgios Samaras en oplagt målchance.

Ifølge den tidligere topdommer Kim Milton Nielsen vil en AaB-protest betyde, at Uefa's Disciplinærkomité formentlig vil fritage Beauchamp for straf efter en fejlagtig udvisning. men hvad måske endnu vigtigere er, vil Michael Jakobsen heller ikke blive straffet for en forseelse, som dommer Matteo Simone Trefoloni allerede har vurderet, omend den var forkert. Det siger Kim Milton Nielsen til TV3+.

Trods en mand i undertal lykkedes det AaB at holde 0-0 og sikre det første danske udebanepoint i Champions Legue-gruppespillet nogensinde.

AaB appellerer rødt kort

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce