AGF rejste hjem med stolthed

Ulrik Lindkvist (tv.) chokerede fynboerne med sit mål efter en dødbold efter ti minutter. Her jubler AGF-backen over sit andet mål i to kampe sammen med Jesper Blicher.
Foto: Carsten Bundgaard.

AGF rejste hjem med stolthed

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Træner Ove Pedersen: Fall var forskellen

FODBOLD: Ove Pedersen har tidligere ofte rost OB's markante styrke efter opgørene mod AGF.

Men denne gang kunne AGF-træneren med en vis ret tage flere positive momenter med hjem, selv om det igen blev til et nederlag til de hvide fra Fredensvang.

- Jeg er ikke tilfreds med resultatet, men vi tage herfra med oprejst pande, og efter de to første kampe mod Randers og Horsens var det spændende at se, hvilket niveau vi havde mod en topklub som OB.

AGF havde spillet skidt mod Randers og stærkt mod Horsens.

- Det var rart at se, at vi fulgte godt med i denne kamp. Jeg var især overrasket over, at vi pressede dem på dødbolde, for OB er kendt som et af de hold, der selv er stærk i den fase.

- Det var en fortjent sejr til OB, men det var ærgerligt, at vi ikke fik 1-1 med ind til pausen, når vi nu havde kæmpet så godt mod deres store pres, sagde Ove Pedersen.

- Men jeg har netop fortalt spillerne, at alle kan se hinanden i øjnene efter denne præstation.

- Det blev dog afgørende, at Djiby Fall var uhyggelig stærk i duellerne. Vi holder dem faktisk godt i forsvaret, men det er Fall, som med sin styrke holder fast i boldene og skaber plads til de andre, sagde Ove Pedersen.

AGF rejste hjem med stolthed

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce