AGF henter midtbanespiller i Silkeborg


AGF henter midtbanespiller i Silkeborg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Daniel A. Pedersen har skrevet en treårig kontrakt med AGF, men spiller sæsonen færdig for Silkeborg.

I sidste uge meddelte Daniel A. Pedersen, at ikke ville forlænge sin kontrakt med Silkeborg, og nu står det så klart, hvor midtbanespillerens fremtid ligger.

AGF skriver torsdag i en pressemeddelelse, at klubben har skrevet en treårig kontrakt med den alsidige spiller, der skifter til Aarhus-klubben til sommer.

- Daniel er en dygtig midtbanespiller, som besidder gode færdigheder i forhold til den spillestil, vi praktiserer, siger AGF's sportschef Jens Andersson.

- Han har allerede bevist sit værd på højeste niveau, og han har samtidig en alder, der gør, at han kan udvikle sig yderligere.

- Vi får med andre ord en spiller, der både kan styrke os med det samme og på den lidt længere bane, og vi ser frem til, at han bliver en del af vores trup til sommer, siger Jens Andersson.

22-årige Daniel A. Pedersen har spillet i Silkeborg hele sin seniorkarriere. Han er noteret for seks U20- og seks U21-landskampe.

AGF oplyser, at man gerne ville have haft den nye mand allerede nu, men at parterne ikke er nået til enighed om betingelserne for et vinterskifte. Silkeborg forlangte flere penge, end AGF er villig til at betale.

- Vi har forhandlet med Silkeborg om et skifte allerede i dette transfervindue. Vi er dog et stykke fra hinanden rent økonomisk, og det vil være uansvarligt af os at sige ja til det tilbud, vi har modtaget, når vi får Daniel transferfrit til sommer, forklarer Jens Andersson.

Daniel A. Pedersen debuterede for Silkeborg i et 0-3-nederlag til HB Køge i august 2011.

Siden er det blevet til 69 superligakampe og 108 optrædener i alt for klubben.

AGF henter midtbanespiller i Silkeborg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce