Speedwaykøreren Nicki Pedersen fik en ærgerlig indledning på årets første grand prix i Tjekkiet. Den forsvarende verdensmester røg ud i semifinalen.
Nicki Pedersen fik på ingen måde den indledning på sæsonen, han havde håbet på. Den forsvarende verdensmester i speedway måtte skuffende se sig slået ud i semifinalen i årets første grand prix i den tjekkiske hovedstad Prag og fik dermed blot skrabet 12 point sammen i kampen om dette års VM-titel. Han ligger nummer fire i den samlende VM-stilling.

Løbet blev sensationelt vundet af russiske Emil Sayfutdinov, den unge russiske debutant, der kørte sit første grand prix nogensinde. Han var suverænt den bedste på den glatte og yderst krævende bane.

En anden debutant, danskeren Kenneth Bjerre, der for første gang havde kvalificeret sig til grand prix-serien, imponerede ligeledes på den glatte bane. Hele to heatsejre og en plads i semifinalen blev det til, og 10 point fik han samlet på ottendepladsen.

Til gengæld skuffede aftenens tredje danske islæt, Hans Andersen, der som altid har ambitioner om at kæmpe med om podiepladserne. Andersen fik blot samlet seks point og kom dermed ikke videre fra de indledende heat.

Om 14 dage køres det europæiske grand prix i polske Leszno.

Mere om emnet

Se alle
Hans A: - Der skal arbejdes med meget

Hans A: - Der skal arbejdes med meget

Nicki P: Jeg begik en kørefejl

Nicki P: Jeg begik en kørefejl

Sensation ved speedway i Prag