Ældste Benjaminsen hugger til


Ældste Benjaminsen hugger til

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

COMEBACK: Den rutinerede OIK-back er tændt til nøgle- kampen mod Esbjerg-vennerne

ISHOCKEY: Et piskende langskud i slutningen af 1. periode viste, at manden med den vitale skudstyrke fra back-positionerne er tilbage på isen.

Torben Benjaminsen fik ikke scoret mod Vojens i tirsdags, da OIK hev en vital 1-0 sejr hjem, men den ældre bror i Benjaminsen-dynastiet leverede både mere rutine og overblik i opspillet.

Det var den anden kamp i Torben Benjaminsens comeback efter den rygskade, som i et par omgange har plaget ham i de seneste sæsoner. Første ombæring var i Herning i sidste uge, hvor OIK efter en indædt fight fik det ene point.

Faldet til i Odense

- Det går fint nu med ryggen, men jeg har lært, at jeg skal lytte mere til signalerne i kroppen og måske tage en dags pause en gang imellem, selv om man normalt har svært ved at acceptere det, siger Torben Benjaminsen, der i 1999 besluttede at forlade barndomsklubben Esbjerg.

- Der skulle bare ske noget nyt, og jeg kom så til OIK over omvejen Frederikshavn.

- Nu er jeg faldet til i Odense, hvor jeg er i gang med uddannelse og har kæreste, så det bliver nok her, at jeg ender min karriere.

Slut med landsholdet

Torben Benjaminsen har haft sine glansstunder på landsholdet, men det er for længst slut.

- Jeg meddelte i sin tid landstræneren, at det ganske enkelt tager for lang tid.

- Man skal flere gange i en sæson afsætte i dagevis, og op til en turnering er der samling i næsten en måned.

- Det kan jeg slet ikke overkomme, når jeg også skal studere, siger Benjaminsen, der læser til pædagog.

Brormand Henrik er fire år yngre, men spiller mere traditionel back.

- Jeg har nok en styrke i være med til at præge spillet fremad, siger Torben Benjaminsen, der ser store perspektiver i resten af sæsonen.

- Især hvis vi kan slå Esbjerg i aften og Sønderjyske igen på søndag. Så ligger vi lunt til den vigtige fjerdeplads.

- Den er vigtig, dels fordi den giver hjemmebane i en eventuel syvende kamp i kvartfinale, dels fordi det altså giver langt mere selvtillid at komme over som firer, end som syver eller otter. Det viser al erfaring, og vi så sidste år, hvor mange af de afsluttende kampe, der gik ud i syv omgange.

Torben Benjaminsens comeback er garneret med Lars Oxholms ditto efter en håndledsskade, og det har givet ro bagude, selv om OIK's unge afløsere gjorde det forbløffende fint i mange kampe før jul.

Esbjerg i baghjulet

Aftenens modstander Esbjerg er forsvarende mester efter rivegilderne i finalen sidste år mod AaB, men denne sæson har foreløbig været præget af trænerfyring, økonomiske problemer og svingende resultater - senest med nederlag hos Sønderjyske.

- Men jeg er sikker på, at Esbjerg kommer snart. Det er stadig en stærk spillerstab, de råder over. Men de må gerne vente med at vise styrken til efter i aften.

Ældste Benjaminsen hugger til

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce