AC Odense mod Marstal/Rise i pokalen

Det er kun et par uger siden, at Claus Madsen hævede pokalfadet som vinder af DBU's pokalturnering for oldboys-hold. Nu er han sammen med sit hold på vej mod Parken i pokalturneringen for seniorer. Foto: Leif Rasmussen

AC Odense mod Marstal/Rise i pokalen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Gamle fynske stjerner skal møde Ærøs stolthed på tirsdag i 4. pokalrunde

FODBOLD: Der er lagt op til lidt af et brag tirsdag aften på OKSon Park og man kan efterhånden blive helt nervøs for, om AC Odenses oldboys-spillere når ind i DBU's hovedrunde i pokalturneringen.

Foreløbig har AC Odense, der består af tidligere OB'ere og andre tidligere topspillere i divisionerne på Fyn, elimineret Utopia, FC BiH Odense og fik serie 1-holdet fra Tårup en snitter på 11-0.

Nu venter Marstal/Rise, som ligger i den gode bedre halvdel af Fynsserien, og det bliver ikke nødvendigvis nemt for de aldrende stjerner.

AC Odense stillede dog med et navnemæssigt frygtindgydende stærkt hold mod Tårup: Michael G. Pedersen, to gange Henrik Hansen, Claus og Ulrik Pedersen, Claus Madsen, Jens Mårtensen, Jesper Christiansen, Kenneth Andersen, Kristian Kragh, Michael Schroll Knudsen, Nick Ragus, Rasmus Nygaard-Johansen og Timmi Johansen.

Og så bliver der vist godt gang i omsætningen på OKSon Park tirsdag aften, for OKS's Fynsserie-tophold og oprykningsfavoritter spiller selv på bane 1 lokalbrag mod nedrykningstruede B1913 fra Danmarksserien. B1913 vandt i sidste runde med ikke mindre end 14-1 over B67's serie 2-hold. OKS kom videre med en 6-1-sejr ude på Arkonavej i Odense over ØB's serie 1-hold.

Det øvrige pokalprogram tirsdag kl. 18.15:

FC Campus-Chang, FiUK Odense-Krarup/Espe, Aarup-Sfb/Oure, Rudkøbing-Allesø, FC Broby-Flemløse/Haarby og Tved-Otterup.

AC Odense mod Marstal/Rise i pokalen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce