AC Horsens ville ikke holde direktørskifte hemmeligt


AC Horsens ville ikke holde direktørskifte hemmeligt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

AC Horsens' administrerende direktør er klar til at vikariere som sportsdirektør, når Jesper Hansen stopper.

Timingen virkede umiddelbart uheldig, da den nedrykningstruede fodboldklub AC Horsens i formiddag offentliggjorde, at klubben fra den 1. juni skal finde en ny sportsdirektør.

Den mangeårige Horsens-mand Jesper Hansens skifte til et tilsvarende job hos OB kom i første omgang som et mindre chok for Superliga-klubbens administrerende direktør, Henrik Ravn, som fik beskeden tirsdag af sin sportsdirektør.

Henrik Ravn var dog ikke i tvivl om, at det var bedst at få meldt nyheden ud i en fart, selvom AC Horsens lige nu er i en drabelig bundkamp med Brøndby og Silkeborg om at undgå nedrykning fra Superligaen.

- Vi ønskede ikke at holde det hemmeligt frem til den 20. maj, alene af den årsag at vi er en børsnoteret virksomhed, siger han med reference til datoen for sidste runde i Superligaen.

- Det er en essentiel udmelding om en essentiel person i en børsnoteret virksomhed, så jeg var ikke et sekund i tvivl om, at vi skulle melde det ud, siger Henrik Ravn.

Han mener, at AC Horsens og klubbens spillerne er klar til at håndtere situationen, selvom alle i klubben bruger mange kræfter på kampen mod nedrykning.

- I den situation, vi er i, er der ikke noget, der hedder god timing. Det er bare dårlig timing. Det meddelte vi også spillertruppen i dag.

- Vi ved, at der vil komme en del presse på, og det tackler vi i de næste par dage. Og så er der fuld fokus både fra Jesper Hansen og vores side på at sikre overlevelse i Superligaen.

- Det er Jesper fuldstændig dedikeret til. Han vil efterlade AC Horsens i Superligaen, og det har vi stor tiltro til, at han kan, siger Henrik Ravn.

Eftersom den administrerende direktør kun har kendt til nyheden om Jesper Hansens skifte i cirka et døgn, er klubben endnu ikke langt fremme i processen med at finde en ny sportsdirektør.

Hvis det ikke lykkes inden den 1. juni, vil Henrik Ravn selv træde til som sportsdirektør i en periode.

- Vi har is i maven. Skulle vi komme efter den 1. juni, hvilket der er stor sandsynlighed for, så overtager jeg den rolle på den korte bane, siger han.

AC Horsens er næstsidst i Superligaen med 28 point, hvilket er samme pointantal som Brøndby og Silkeborg.

Der resterer fem spillerunder.

AC Horsens ville ikke holde direktørskifte hemmeligt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce