Årets første salg: OB-back til Norge

Mikkel Kirkeskov er på vej til det norske
Foto: Jens Wognsen

Årets første salg: OB-back til Norge

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Venstrebacken Mikkel Kirkeskov er på vej til den norske Tippeliga. Der mangler kun små detaljer, før salget bliver officielt.

Transfervinduet for de danske klubber åbnede den 1. januar. Og nu ser det ud til, at den første handel for OB snart er en realitet. Det er Mikkel Kirkeskov, der er på vej til en endnu unavngiven klub i Tippeligaen, der er den bedste række i Norge.

Det erfarer bold.dk.

Mikkel Kirkeskov var ikke med til træningen i Ådalen onsdag, og det er altså, fordi han er i Norge og er ved at forhandle de sidste detaljer på plads, så transferen kan blive en realitet.

Kirkeskov startede sæsonen som fast mand for Kent Nielsens hold. Men efter en karantæne, der varede tre dage, mistede han pladsen til Ari Skulason, og siden har det knebet med spilletiden for den tidligere AGF'er.

Umiddelbart har der været interesse fra andre klubber, blandt andet i Tyskland og Holland. OB har været lydhør over for dem alle, men nu tyder det altså på, at det er Norge, der bliver endestationen for venstrebacken.

OB bekræfter

Over bold.dk bekræfter OB, at Mikkel Kirkeskov er på besøg hos en anden klub.

- Mikkel er her ikke i dag, da han har fået lov til at undersøge en mulighed, siger sportsdirektør Jesper Hansen.

- Der er opstået en mulighed for ham. Vi har løbende dialog med vores spillere, og i forhold til det er der kommet nogle henvendelser som vi har haft en dialog med Mikkel om. Nu har han så fået lov til at undersøge den her mulighed.

Ifølge en anonym kilde Sporten på Fyens Stiftstidende har været i kontakt med, er det den norske klub Aalesund, Mikkel Kirkeskov forhandler med. Aalesund ligger i øjeblikket nummer 10 i Tippeligaen. Med få kampe tilbage i den bedste norske række er både europæisk bold og nedrykning formentlig udenfor rækkevidde.

Årets første salg: OB-back til Norge

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce