49er forsvarer topplacering

Foto: PolFoto

49er forsvarer topplacering

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nye topresultater fra sejlerne Jonas Warrer og Martin Kirketerp holder liv i de danske medaljedrømme ved OL. Parret blæste efter en hviledag videre og forsvarede den samlede andenplads.

Jeg kan klart bedre lide resultatlisten nu end i morges. Den ser klart bedre ud nu. Vi tager tre point på australierne, fem point på italienerne, tre point på Peckholt (fra Tyskland, red.). Så når vi sejler sådan, som vi gør, så er vi svære at hente 10 point på, med mindre du laver tre prikker (førstepladser, red.), lød gasten Martin Kirketerps umiddelbare reaktion.

Danskerne begyndte dagen rigtig godt med en fjerdeplads i syvende sejlads. Den næste runde gik endnu bedre, da parret blev nummer to og dermed en overgang lagde sig alene i front for 49er-klassen. I onsdagens sidste sejlads blev det til en niendeplads, men altså nok til, at danskerne ligger nummer to i den samlede stilling.

Medaljer er med danskernes stabile indsats rykket nærmere i et OL, hvor flere danske medaljehåb har skuffet.

Danskerne har 30 point, mens Australien med 29 point ligger et point bedre. Italien er stort set hægtet af på tredjepladsen med 40 point. Der er tre nye sejladser i morgen.

Den indledende runde består af 15 sejladser. De 10 bedste sejlere tager deres point med og går videre til finalen. Her tæller point dobbelt. Det gælder om at få færrest point, fordi de gives efter placering. Jo højere placering, jo færre point.

49er forsvarer topplacering

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce