3. halvleg


3. halvleg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

3. halvleg

Der er masser af mærkedage for tiden til håndboldspilleren MIE AUGUSTESEN fra Randers HK. Torsdag kunne hun fejre sin 19 års fødselsdag, og dagen derpå var hun for første gang samlet med JAN PYTLICKs nye udvidede A-landsholds-trup i Svendborg. Venstrefløjen, der for to år siden blev dansk topscorer og vandt bronze ved ungdoms-OL og Y-EM-guld, skal senere på sommeren til U-EM. Her har Danmark en favoritrolle, og U-landsholdets absolut største profil, højrebacken LINE JØRGENSEN er naturligvis også med i Svendborg. Line Jørgensen spiller i denne sæson for BK Ydun, inden hun næste sæson tiltræder i GOG Svendborg TGI, hvor hun allerede har trænet med liga-truppen flere gange.

SØREN STRYGER, tidligere landsholdsfløj og DM-guldvinder med GOG, kan have spillet sin sidste kamp på landsholdsplan, skriver JydskeVestkysten. Vedvarende knæproblemer har fået Flensburg/Handewitt til at langtidssygemelde Stryger, så han i fred og ro kan restituere uden pres.

ÅSA ERIKSSON, tidligere stor svensk landsholdsprofil og håndboldligaspiller i Ikast og Horsens, er blevet ny assistenttræner i 1. divisionsklubben for kvinder, Hadsten. I forvejen er Åsa Eriksson tilknyttet staben omkring det svenske U-landshold. Hadsten har også tilknyttet en australsk landsholdsspiller og yderligere to landsholdsspillere fra Storbritanniens OL 2012-projekt. Danske MORTEN ARVIDSSON, der ved siden af trænerjobbet i Leipzig er tilknyttet det britiske projekt har formidlet kontakten.

Thurineren DITTE JUUL, der for få år siden havde flere tætte dyster på vandet i europajolle med den senere OL-medaljevinder SIGNE LIVBJERG, har kastet sig over trænergerningen. Hun fungerer som klubtræner i Fredericia og er lige for tiden til ungdoms-VM i Canada. Her regner det med medaljer til Danmark, der kun er overgået af Australien i nationskonkurrencen. HENRIK SØGAARD og SØREN KRUSTENSEN fra KDY har stået for det største resultat - VM-guld i 29'er-klassen.

Dansk cykling viser sig frem for tiden - og det ikke kun i Tour de France. LINDA MELANIE SERUP VILLUMSEN har netop genvundet titlen som U-23-europamester i enkeltstart, og TRINE SCHMIDT på fjerdepladsen var såmænd blot et sølle sekund fra bronze. LINDA MELANIE SERUP VILLUMSEN vandt i fjor kvindernes Tour de France, og for nylig sejrede hun også i ungdomskonkurrencen i etapeløbet Giro Donne, kvindernes svar på Giro d'Italia.

Fynboen ANDERS LUND HOYER og makkeren BO SØDERBERG skuffede, da World Touren i beachvolley denne uge ramte Marseille. Parret var seeded til en plads i hovedturneringen, men allerede i kvalifikationens anden runde blev det til et 1-2 nederlag til franskmændene DAMEZ og BRACHARD. Så var det mere efter bogen, da STINE ANDREASEN og LOTTE VESTERGAARD også efter tre tætte sæt røg ud af kvalifikationen mod det højere seedede bulgarske par YANCHULOVA og EVA.

På mere hjemlige strande er Nestea Touren i beachvolley nået til Hornbæk denne weekend. JAKOB DUE, stor profil indendørs hos Skårup i flere sæsoner, er topseeded hos mændene sammen med den rutinerede makker LARS MAYLAND. Jakob Due blev for en uge siden nummer 3 ved stævnet på Ishøj Strand.

3. halvleg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce