18-årige Yao fra Elfenskysten til OB

Yao Dieudonne fra Elfenskysten er efter nogle ugers tovtrækkerier om arbejds- og opholdstilladelse klar til at spille for OB. Foto: ob.dk.

18-årige Yao fra Elfenskysten til OB

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Yao Dieudonne er hentet som kommende erstatning for Emil Larsen og Rasmus Falk på venstresiden.

FODBOLD: OB har i flere måneder talt rosende om ham, og nu er der kommet papir på afrikaneren, der er fremtidens mand efter Emil Larsen og Rasmus Falk.

OB skriver på ob.dk om kontrakten med Yao Diedonne, der nu vil være i OB frem til sommeren 2017:

"OB har skrevet kontrakt med den 18-årige kant- og midtbanespiller Yao Dieudonne fra Elfenbenskysten. Yao var på besøg i OB i efteråret, hvor han gjorde sig bemærket som en rigtig interessant spiller, og derfor har spilleren og OB nu lavet en aftale, der gælder frem til sommeren 2017.

Yao Dieudonne vil i foråret være fast tilknyttet OB’s U19 Ligatrup, men han vil så ofte som muligt træne sammen med ligatruppen, som han rykkes op i fra sommer.

- Vi har været begejstrede for det, vi har set fra Yao ved hans besøg i efteråret, og derfor glæder vi os til at arbejde med ham og være endnu tættere på hans udvikling i de kommende halvandet år. Han har et stort talent, og han har de menneskelige egenskaber, der skal til for at han kan finde sig til rette hos os, siger OB’s sportsdirektør Jesper Hansen.

Cheftræner Kent Nielsen ser også spændende perspektiver i den unge afrikanske spiller.

- Han er en meget moden ung spiller, som har fin fart og et rigtig fint venstreben. Fysisk har han nogle gode kvaliteter, og han har sin styrke i offensiven som en gennembrudsfarlig kantspiller. Han viste sig rigtig fint frem, da han var på besøg hos os i efteråret, og vi glæder os til at have ham hos os i OB.

Yao er med i den OB-trup, der fredag eftermiddag møder Helsingør i Humlebæk."

18-årige Yao fra Elfenskysten til OB

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce