13 og Næsby har godt fat


13 og Næsby har godt fat

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

NYSÆSON: Der er grund til optimisme før premieren på 2. division
FODBOLD: Næsbys træner Knud Sørensen rammer situationen flot ind for såvel sit eget hold som nedrykkerne fra B1913, når han før sæsonpremieren i 2. division i dag siger:

- Vi kommer ikke til at ryste i bukserne, selv om vi skulle få et par nederlag. Vi har godt fat i det.

For Næsby gælder det, at holdet siden oprykningen er gået ubesejret gennem tre træningskampe og en pokalkamp, og at truppen er helt og aldeles skadesfri før mødet med Aarhus Fremad på Risvangen Stadion i Århus.

- Det betyder, at det hold, der har gjort det så godt i træningskampene, også kan blive kastet for løverne deroppe. Og taber vi, har jeg ikke rigtigt nogen undskyldninger, for vi har haft en god opstart, og jeg har også en meget fin fornemmelse før den kamp. Aarhus Fremad har mistet et par folk, og selv om de har en bred trup, så ligger de godt til os, siger Knud Sørensen.

I B1913 glæder man sig til de flottere rammer på Atletikstadion, hvor holdet debuterer som hjemmehold mod Lyngby i dag.

Skiftet fra de beskedne faciliteter på Campusvej markerer samtidig en trup, der umiddelbart virkere bedre, end det hold, der rykkede ud af 1. division.

Med debutanter som Ken Ragus, Simon Jørgensen og Martin Andersen i truppen i dag, har holdet fået tilført ny dynamik - ikke mindst er Simon Jørgensen den target-man, B1913 har sukket efter lige siden Jacob Harders endelige karrierestop.

B1913 må til kampen undvære en rygskadet Allan Hansen, og der tvivl om såvel anfører Ulrik Nielsen som sidste sæsons topscorer Mads Jensen.

- Men der er gode chancer for, at Mads Jensen og Ulrik Nielsen bliver klar, fortæller elitechef Jan Larsen.

Cheftræner Jan Vingaard har i sommerpausen fået Mikkel Wind som ny assistenttræner efter Lars Mejnert.

Ny mand på bænken

Også i Næsby er der ændret på trænersammensætningen, idet Knud Sørensen har fået rutinerede Bjarne Hansen ved sin side.

- Det er utroligt dejligt pludselig at være to om tingene. Det vil i længden uvægerligt give mere kvalitet. Der står meget stor respekt omkring Bjarne herude, fordi han har prøvet lidt af hvert i fodbold, siger Knud Sørensen, og tilføjer, at de to trænere planlægger arbejdet en uge frem ad gangen og så simpelthen deler øvelserne mellem sig til træning.

- Efter to år i Næsby, hvor vi stort set har skullet vinde hver gang, kan vi nu komme lidt fra baghjul. Presset er ikke så stort, og det har vi det ret godt med, siger Knud Sørensen.

Det tredje fynske 2. divisionshold, B1909, indleder først rækken i morgen, når lyn-oprykkerne fra Holstebro tager imod.

13 og Næsby har godt fat

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce