10 topheste i startmaskinen


10 topheste i startmaskinen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

HESTE: Galopsporten har almindeligvis trange kår på Fyn. Men heldigvis har de trofaste hesteejere og fans Fyensløbsdagen at se hen til. Her kommer de nemlig fra alle verdenshjørner for at være med til at give fynboerne en oplevelse ud over det sædvanlige.

Fyensløbets har forhåndsafbud fra Ram Singh og Phoenix Fabulous og får derefter 10 topheste i startmaskinen. De to foregående års vinder Tofastforyou er garanteret matchet med henblik på et hattrick, og den får avisens vindertip. Dygtige Sara Slot er i sadlen. Hun får dog hård konkurrence af Polaris med Kim Andersen og Kildrummy med Dina Danekilde, begge trænet af eks-fynboen Søren Jensen, der nu er træner-champion på Københavns Galop. Alle tre skal med på V5-kuponen sammen med den tidligere derbyvinder Cut Champion, hvis træner Desmond Scarlett garanterer et godt løb, hvis banen ikke bliver blød.

I første afdeling dyster 10 treåringer med Turbo Man fra Johnny Reimers stald i Århus som avisens vindertip. Med Mark Larsen på ryggen er den sikret det bedste kompagniskab. Top Pearl er hesten, der skal besejres, men begge skal med på bonen.

I Stiftstidendes ærespræmieløb, der er anden afdeling, kan Locksmith efter en enkelt afbrydelse genoptage sin sejrsrække, hvis ikke lokale Freedom Boy snyder den.

Træner Brian Wilson har længe proklameret, at Bossa Nova er i færd med at udvikle sig til en sprinter. Det kan de bevise i Albani Store Sprint, hvor der nemt kan serveres en overraskelse. I den åbne fjerde afdeling skal der garderes bredt, men med Kim Andersen i sadlen er Starlight Express en god udgangshest til systemspillerne.

Travet står selvfølgelig i baggrunden denne dag, men der bydes dog på flere interessante opgør. En mulig blank til V5-spillet kan være Ella i fjerde afdeling. Træner John K. Hansen siger, det er staldens bedste chance, men sender også Down Town med Rina Riistofte i ilden. Det sker i sidste afdeling, hvor Golf Scan med ejeren Jørgen Månsson dog er det naturlige vinderbud.

10 topheste i startmaskinen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce