- Vil være toer efter OB

Casper Johansen og de blå holdkammerater i Middelfart, her i et lokalopgør mod Kolding IF, skal være med til at sikre vestfynboernes ambitioner.
Foto: Tim Kildeborg Jensen

- Vil være toer efter OB

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Middelfart har ambitioner om at etablere sig som en stabil og stærk divisionsklub, der går efter en position som toeren i fynsk fodbold i laget efter OB.

Middelfart er med i oprykningsslutspillet i 2. division, og det niveau skal klubben mindst kunne bære i fremtiden.

Det er den kontante melding fra ledelsen, der var til stede, da divisionsholdet indlede træningen mandag aften på banerne ved Færøvej.

- Vi mener, at vores budget vil være sikkert dobbelt så stort som de andre fynske klubber under OB, og det skal kunne ses i truppen og på banen, sagde Per Jørgensen, formanden for det nye selskab bag Middelfart Boldklub i 2. division.

Middelfarts budget vil ligge på cirka 3,5 millioner kroner, og selv om det inkluderer løn til direktøren Lars Peter Hermansen, der er ansat tre dage om ugen, sportschef Lars Mejnert og den nye cheftræner Claus Troelsen, efterlader det dog en pæn slat kroner til lønninger.

Sportschef Lars Mejnert oplyste mandag aften, at klubben nu har 19 aftaler på plads, og heraf er er de 12 på DBU-kontrakter.

- Hvis vi kan spille med hvert år nær eller i toppen af 2. division, vil det i nær fremtid være fint nok. Naturligvis vil vi gå efter oprykning, men vi er klar over, at kravene er meget store på det plan. Både økonomisk og især organisatorisk. Det viser erfaringerne jo også for de fynske klubber, der seneste har været oppe i 1. division, siger Mejnert.

- Vi er parat til at bygge fornuftigt op, og alle ved jo, at de fremtidige krav til også 2. division vil blive øget. Det gælder på en masse fronter, både når det gælder talentudvikling og organisationen, sagde Mejnert.

Middelfart åbner foråret med en hjemmekamp lørdag den 19. marts mod Nykøbing FC, der arbejder med helt andre og større ambitioner. Falstringernes målsætning er Superligaen i løbet af et halvt årti, plus det løse, og klubben har lige hentet den tidligere superliga-profil Anders Due med fortid i AaB og FC Vestsjælland.

Middelfarts satsning bygger på etableringen af et nyt selskab med navnet Middelfart Boldklub. Det gamle har siden midten af efterårssæsonen været involveret i en verserende skattesag om kørepenge.

Middelfart er som Marienlyst placeret fire point fra oprykningsstregen i slutspillet, og klubben har dermed en outsider-chance for oprykning.

Næsby, Dalum IF og FC Svendborg er med i nedrykningsslutspillet.

I Danmarksserien ligger klubber som B1909, Marstal/Rise og Tarup Paarup.

Tidligere divisionsklubber som B1913, OKS, Otterup, Aarup og Nyborg ligger i Fynsserien.

- Vil være toer efter OB

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce