- Fri mig for Rusland

Der var debut på holdkortet til den argentinske keeper Sabrina Porini, der har fortrængt Michelle Ljungstrøm fra holdet, men Mette Iversen (billedet) var så stabil, at der ikke blev brug for argentinske redninger før midt i 2. halvleg.
Foto: Kim Rune

- Fri mig for Rusland

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

GEOGRAFI: GOG drømmer om en vesteuropæisk modstander før 1/8-delsfinalerne

TEAM ESLÖV - GOG 26-32
EHF CUP, KVINDER 3. RUNDE, 2. KAMP

HÅNDBOLD: Skal man være en lille smule dansker-arrogant, så må man sige, at det næsten var synd for folkene i Eslöv. Her havde de alle - fra taxachauffør til sportschef - drømt om det helt store comeback efter det forsmædelige 10-målsnederlag i Gudme, og så var det hele faktisk overstået på 25 minutter.

Da gik den sidste gas af den hårdt pumpede, svenske ballon, og så stod resten af kampen på ren skånevask.

Forstået med den dobbelthed, at Eslöv-pigerne blev klædt håndboldmæssigt af, mens GOG lod reserverne spille.

Og træner Bent Nyegaard var ikke i tvivl om, hvad han helst ser dukke op af hatten, når der i morgen trækkes lod til næste runde.

- Fri mig for Rusland og alle de andre lange rejser. Vi vil helst have en geografisk overkommelig modstander - og så vil vi selvfølgelig gerne en runde videre, sagde han.

Begge ønsker KAN gå i opfyldelse, for der er både hollandsk og græsk i bowlen, men vægten tipper unægteligt mod øst.

Som nævnt havde 750 forventningsfulde Eslöv-fans sat de vinterkolde næser op efter i det mindste en sejr, og selv om GOG hjalp godt til i begyndelsen med et rystende svagt forsvarsspil, så fulgtes holdene ad. Ikke mindst fordi Mette Iversen i målet var overvejende skarp i den periode.

Eslöv kom på 12-10 seks minutter før pausen, Bent Nyegaard tog time-out - og så var det slut.

Henover pausen vandt GOG de næste 16 minutter med 12-2, og så rystede Eslöv som espeløv.

Herefter var der masser af minutter til hollandske Birgit Van Os (seks mål på syv forsøg) og Sara Andersson samt Lene Lund Nielsen på stregen. Der blev også målmandsdebut til argentinske Sabrina Porini.

Nyegaard vil se bredden

Og selv om det naturligvis var let på en dag, hvor man fører med 10 mål på forhånd, så proklamerede Bent Nyegaard bagefter, at der er sadlet om på bænken.

- Ja, jeg vil se, om vi ikke har lidt mere bredde i de næste kampe. Birgit Van Os og Winnie Mølgaard får spillet nogle værdifulde minutter i dag, sagde han.

- Jeg tror, det er en god idé at bruge alle. I dag kan vi mærke, at der er flere kræfter til sidst, sagde Lene Lund Nielsen, der fik masser af spilletid.

Svenske Tina Flognman fik nemlig en forstrækning i baglåret og måtte udgå allerede før pausen.

Monique Feijen gik forrest på en dag, hvor GOG brugte den megen plads til at spille pænt uden af være prangende, og alt i alt er der tegn på, at der er ved at komme snit over holdet.

Og det vil ikke længere være noget chok, hvis fynboerne tager til Aalborg på onsdag og snupper to tiltrængte point.

I den sammenhæng blegner selv en EHF-Cup billet til 1/8-delsfinalerne unægteligt noget.

Men nu er den i hvert fald officiel.

- Fri mig for Rusland

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce