Skyd løs. Deltag i den store fotokonkurrence "Årets feriefoto".

Især i ferierne tager mange af os hundredvis af billeder, og hvorfor ikke teste, om et af dem kan konverteres til en rejse?

Igen i år kårer Jysk Fynske Medier nemlig "Årets feriefoto" og tilmed i tre kategorier. Til vinderen i hver kategori er der et gavekort på 5000 kroner til brug hos Bravo Tours, mens nummer to præmieres med et gavekort på 2500 kroner.

Kåringen finder sted under Skandinaviens største rejsemesse, Ferie for Alle, i MCH Messecenter Herning 23.-25. februar.

Man kan indsende billeder til disse kategorier: Danmark, udland og camping.

Vi skal have modtaget dit billede senest 31. januar. Herefter udvælges fem billeder i hver kategori. De lægges ud på Magasinet Rejsers facebookside, og så kan læserne stemme på det bedste.

Gå til facebook.com/MagasinetRejser for at se, hvordan du deltager og stemmer.

  • Thorup_Søren_(2015)_003

    Af:

    Jeg er rejseredaktør og dermed ansvarlig for Rejser, som produceres på Fyens Stiftstidende, men udkommer med koncernens - Jysk Fynske Mediers - 13 dagblade. Jeg har været ansat på Fyens Stiftstidende siden 1984. De første mange år som feature- og reportagemedarbejder, men efterhånden som rejsestoffet er blevet opprioriteret, har det fyldt mere og mere af min arbejdstid, og nu beskæftiger jeg mig ikke med andet. Dog er jeg også ansvarlig for det årlige golfmagasin, som koncernen udgiver. Har sammen med journalist Poul Husted skrevet reportagebogen "Næste år i Jerusalem" (1984).