Fra maj næste år bliver det nemmere at sammenstrikke sin egen græske ferie. 10. maj begynder Primera Air at flyve fra Billund til Athen med chartergæster fra Bravo Tours, men det bliver også muligt blot at købe et flysæde, og fem dage senere sender Ryanair det første fly af sted fra Billund til Athen.

Primera Airs afgange til den græske hovedstad er på torsdage, mens Ryanair flyver på ruten om tirsdagen. Hvis man køber enkeltbilletter hos de to selskaber, er der altså pludselig mulighed for at vælge andre ferielængder end en, to og tre uger. Ryanairs enkeltbilleter koster fra 223 kroner. (thor)

  • Thorup_Søren_(2015)_003

    Af:

    Jeg er rejseredaktør og dermed ansvarlig for Rejser, som produceres på Fyens Stiftstidende, men udkommer med koncernens - Jysk Fynske Mediers - 13 dagblade. Jeg har været ansat på Fyens Stiftstidende siden 1984. De første mange år som feature- og reportagemedarbejder, men efterhånden som rejsestoffet er blevet opprioriteret, har det fyldt mere og mere af min arbejdstid, og nu beskæftiger jeg mig ikke med andet. Dog er jeg også ansvarlig for det årlige golfmagasin, som koncernen udgiver. Har sammen med journalist Poul Husted skrevet reportagebogen "Næste år i Jerusalem" (1984).