Ingen sæsonåbning i Djurs Sommerland uden en eller flere nyheder. Når forlystelsesparken åbner 27. april, kan besøgende tage to nye attraktioner i brug, nemlig Safaribussen, som er en familiekarrusel, og Jungle Rally, som er en børnerutsjebane.

Der er tale om en investering på 15 millioner kroner, oplyser Djurs Sommerland. De to forlystelser finder man ved siden af Dragekongen, som var seks gange dyrere, og som blev taget i brug sidste år. (thor)

  • Thorup_Søren_(2015)_003

    Af:

    Jeg er rejseredaktør og dermed ansvarlig for Rejser, som produceres på Fyens Stiftstidende, men udkommer med koncernens - Jysk Fynske Mediers - 13 dagblade. Jeg har været ansat på Fyens Stiftstidende siden 1984. De første mange år som feature- og reportagemedarbejder, men efterhånden som rejsestoffet er blevet opprioriteret, har det fyldt mere og mere af min arbejdstid, og nu beskæftiger jeg mig ikke med andet. Dog er jeg også ansvarlig for det årlige golfmagasin, som koncernen udgiver. Har sammen med journalist Poul Husted skrevet reportagebogen "Næste år i Jerusalem" (1984).