To gastropubber, der skiller sig ud

The Harwood Arms. En kold pint og et stykke dyreryg til at klare den værste julesult. Foto: The Harwood Arms

To gastropubber, der skiller sig ud

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Når juleindkøbene skal sættes på pause til fordel for en bid brød, er det oplagt at kaste anker ved en af Londons mange gastropubber, men her skal man træde varsomt, før man lader gaflen indlede offensiven. Gastropub-bølgen er skyllet ind over byen de senere år, men niveauet er mildest talt ujævnt. Siger menukortet fish and chips, norsk laks, burger, pastapenne, ja, så er der dømt metervarer. Men der findes de rene kulinariske perler.

The Harwood Arms har fokus på vildt og andet godt fra skovbrynet. Den lille pub i Fulham drives af tv-kokken Mike Robinson ud fra en overbevisning om, at britisk vildt er klodens bedste, og det langes over disken i lange prisvenlige baner.

Det er Londons eneste gastropub med en Michelin-stjerne, og tre retter fås til omkring 350-400 kroner.

The Pig and Butcher ligger en taxatur fra de gængse shopping-gader, men er køreturen værd. Pubben har dansk islæt, da pubben ejes af et dansk-engelsk ægtepar, og det danske skinner igennem på menukortet. Eksempelvis et lille charcuteribræt, hvor der optræder røget makrel og en engelsk fortolkning af den danske sylte.

Stedets variant af den engelske dessertklassiker rice pudding er fremragende, og man bliver mæt og glad her for 300-400 kroner kuverten med drikkevarer.

 

The Harwood Arms, Walham Grove, Fulham,

www.harwoodarms.com.

 

The Pig and Butcher, 80 Liverpool Road, Islington, www.thepigandbutcher.com.

To gastropubber, der skiller sig ud

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce