Fleksibilitet er et af mange krav fra dagens rejsende, og det har fået Apollo til at lancere krydstogtrejser med plads til individuelle behov. Selve sejladsens længde ligger fast, men kunderne kan selv bestemme, hvornår de vil rejse ud og hjem og dermed også, hvor mange nætter de ønsker i afrejsebyen, inden krydstogtskibet forlader havnen.

De fleksible cruisepakker gælder foreløbig for rejser til Middelhavsområdet, Caribien, Asien og Dubai. I grundpakken indgår flyrejse, krydstogtet og den første hotelovernatning. (thor)

  • Thorup_Søren_(2015)_003

    Af:

    Jeg er rejseredaktør og dermed ansvarlig for Rejser, som produceres på Fyens Stiftstidende, men udkommer med koncernens - Jysk Fynske Mediers - 13 dagblade. Jeg har været ansat på Fyens Stiftstidende siden 1984. De første mange år som feature- og reportagemedarbejder, men efterhånden som rejsestoffet er blevet opprioriteret, har det fyldt mere og mere af min arbejdstid, og nu beskæftiger jeg mig ikke med andet. Dog er jeg også ansvarlig for det årlige golfmagasin, som koncernen udgiver. Har sammen med journalist Poul Husted skrevet reportagebogen "Næste år i Jerusalem" (1984).