Sydafrikansk ferie i autocamper

Den sydlige del af Sydafrika byder på meget varierede oplevelser, blandt andet strande, smukke vinbyer, mulighed for at se hvaler fra kysten, safari i dyrereservater, besøge Robben Island, hvor Nelson Mandela sad fængslet i mange år, og selvfølgelig Cape Town, som ofte fremhæves som en af verdens smukkest beliggende storbyer. Foto: Jysk Rejsebureau

Sydafrikansk ferie i autocamper

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Jysk Rejsebureau tilbyder som noget nyt skræddersyet autocamperferie i Sydafrika. Ferieformen har mange danskere prøvet i USA, Canada, Australien og New Zealand, og direktøren i bureauet, Niels Amstrup, mener, at den er lige så relevant i Sydafrika, som Jysk Rejsebureau på det seneste har mærket en markant stigende interesse for.

Niels Amstrup fremhæver de meget varierede oplevelser, landet byder på. For eksempel safari, vinområderne langs Garden Route, dykning ved østkysten, muligheden for se hvaler ved Hermanus øst for Cape Town, vandring i Drakensbjergene og storbyoplevelser i Cape Town. Han gætter også på, at børnefamilier sætter pris på, at de kan se vilde dyr uden at skulle tænke på malariaforebyggelse, ligesom det er et plus, at rejsen frem og tilbage ikke er forbundet med jetlag. Og det lave prisniveau tæller selvfølgelig også. Direktøren nævner som eksempel, at en flaske god vin på restaurant kan købes til 50 kroner.

Sikkerheden er et tema for mange, der overvejer at rejse til Sydafrika, og Niels Amstrup påpeger, at selv om landet er nemt at rejse i, skal man tænke på at planlægge sin rute, så man er fremme ved overnatningsstedet, inden det bliver mørkt, og undgå at køre om natten.

Turene kan strikkes sammen på mange måder. I lavsæsonen kan to personer komme af sted for cirka 12.000 kroner pr. person inklusive flybillet og leje af autocamper til to personer i 20 dage inklusive fri kilometer./thor

Sydafrikansk ferie i autocamper

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce