Gæsterne på Phuket i Thailand kan nu igen slænge sig i strandstole.

Strandstolene forsvandt ellers i 2014, da militærregimet besluttede sig for at rydde op i ulovlige strandbarer og de strande, der var fuldstændig sat til med strandstole.

Stolene blev fjernet, og buldozere fjerne ulovlige bygninger, der ofte var opført i strandkanten.

Mange turister har savnet strandstolene, og nu er de på vej tilbage. I sidste uge blev der sat stole op på Karon Beach og Kata Beach

I modsætning til tidligere pakkes stolene sammen om aftnen, men de flyttes ikke væk fra selve strandområdet, fortæller kommunikationschef Torben Andersen fra Spies.

Endnu er de "gamle" stole ikke dukket op på strandene i Patong og Kamala - her må gæsterne fortsat leve med "stole" formet i sandet og med en plastichynde over. (vio)

  • Peter_Jensen

    Af:

    Jeg producerer tematillæg - om business, byggeri, energi, ferierejser, golf - og en bred vifte af emner. Jeg startede med journalistikken på Fyens Stiftstidende i 1971 (!). Har siden været omkring DR Fyn, TV2, DR-Sporten og 4 år som mediedirektør i International Table Tennis Federation i Lausanne, Schweiz. Ringen blev sluttet, da jeg vendte tilbage til Fynske Medier i 2007.