Et trykt rejsekatalog er sværere og sværere at få fingre i, men blandt andre FDM Travel holder fast i det. Helt aktuelt i ét, der kan betegnes som en Rolls-Royce-udgave af et rejsekatalog. 

Det er på 180 sider i format mellem et A4-ark og en tabloidavis. Og indholdet er til at få åndenød af, hvis man er vild med at rejse i - eller drømme om at rejse til - USA, Canada, Australien, New Zealand og Sydafrika.

Kataloget lægger i alle fem lande op til kør-selv-ferie med masser af ruteforslag og indhold på turene fra dag til dag. Det hele selvfølgelig suppleret med appetitlige billeder.

Kun totalpriser på alle turene mangler, fordi prisen på flybilletter bevæger sig op og ned afhængigt af rejse- og bestillingstidspunkt, men aktuelle priser oplyses hos FDM Travel og på fdm-travel.dk, hvor kataloget også kan læses eller bestilles. Det udleveres desuden i FDM Travels butikker. (thor)

  • Thorup_Søren_(2015)_003

    Af:

    Jeg er rejseredaktør og dermed ansvarlig for Rejser, som produceres på Fyens Stiftstidende, men udkommer med koncernens - Jysk Fynske Mediers - 13 dagblade. Jeg har været ansat på Fyens Stiftstidende siden 1984. De første mange år som feature- og reportagemedarbejder, men efterhånden som rejsestoffet er blevet opprioriteret, har det fyldt mere og mere af min arbejdstid, og nu beskæftiger jeg mig ikke med andet. Dog er jeg også ansvarlig for det årlige golfmagasin, som koncernen udgiver. Har sammen med journalist Poul Husted skrevet reportagebogen "Næste år i Jerusalem" (1984).