De 15 finalefotos, som ses her på siden, ligger også på facebook.com/MagasinetRejser - og det er alene op til facebookbrugerne at afgøre, hvem der skal løbe med hæder og præmier. Gå ind på siden og afgiv din stemme. Dermed får du også selv chancen for at vinde, idet vi blandt alle, der har stemt, trækker lod om et gavekort på 5000 kroner til brug hos Bravo Tours.

Gennem flere uger har brugere flittigt delt deres feriebilleder på Magasinet Rejsers facebookside. Billederne er fordelt på kategorierne "Danmark", "udland" og "camping".

Jysk Fynske Medier har gennemgået dem alle og fundet frem til fem finalister i hver af de tre kategorier. De kæmper nu om titlen som Årets feriefoto og fine præmier fra Bravo Tours.

Afgiv din stemme

Til vinderen i hver kategori er der et gavekort på 5000 kroner, og til nummer to er der et gavekort på 2500 kroner.

De 15 finalefotos, som ses her på siden, ligger også på facebook.com/MagasinetRejser, og det er alene op til facebookbrugerne at afgøre, hvem der skal løbe med hæder og præmier. Gå ind på siden og afgiv din stemme. Dermed får du også selv chancen for at vinde, idet vi blandt alle, der har stemt, trækker lod om et gavekort på 5000 kroner til brug hos Bravo Tours.

Jysk Fynske Medier kårer vinderne i forbindelse med Skandinaviens største rejsemesse, Ferie for Alle, i MCH Messecenter Herning 23.-25. februar, men de får også direkte besked. Kåringen finder sted på udlandsscenen i hal M søndag klokken 14.30.

Du kan i øvrigt også møde repræsentanter for Jysk Fynske Medier i hal M på stand 9464.

  • Thorup_Søren_(2015)_003

    Af:

    Jeg er rejseredaktør og dermed ansvarlig for Rejser, som produceres på Fyens Stiftstidende, men udkommer med koncernens - Jysk Fynske Mediers - 13 dagblade. Jeg har været ansat på Fyens Stiftstidende siden 1984. De første mange år som feature- og reportagemedarbejder, men efterhånden som rejsestoffet er blevet opprioriteret, har det fyldt mere og mere af min arbejdstid, og nu beskæftiger jeg mig ikke med andet. Dog er jeg også ansvarlig for det årlige golfmagasin, som koncernen udgiver. Har sammen med journalist Poul Husted skrevet reportagebogen "Næste år i Jerusalem" (1984).