To danskere, Mette Helbæk og Flemming Hansen, har åbnet restaurant i Halland i det sydlige Sverige, og alene deres navne er tilsyneladende nok til at trække danske gæster med til Sverige. Halvdelen af dem, der foreløbig har reserveret bord, er danskere, oplyser VisitSweden.

Parret har tidligere drevet restauranten "Stedsans" i København, og hele konceptet har de nu flyttet til Halland. "Stedsans in the Woods" hedder den nye restaurant, som ligger så langt ude pålandet og i skoven, at de også tilbyder overnatning for at kunne trække kunder til. I første omgang er der tale om beduintelte, som ligger ned til en sø. Senere vil Mette Helbæk, som mange også vil kende som kogebogsforfatter, og Flemming Hansen også opføre nogle hytter. (thor)

  • Thorup_Søren_(2015)_003

    Af:

    Jeg er rejseredaktør og dermed ansvarlig for Rejser, som produceres på Fyens Stiftstidende, men udkommer med koncernens - Jysk Fynske Mediers - 13 dagblade. Jeg har været ansat på Fyens Stiftstidende siden 1984. De første mange år som feature- og reportagemedarbejder, men efterhånden som rejsestoffet er blevet opprioriteret, har det fyldt mere og mere af min arbejdstid, og nu beskæftiger jeg mig ikke med andet. Dog er jeg også ansvarlig for det årlige golfmagasin, som koncernen udgiver. Har sammen med journalist Poul Husted skrevet reportagebogen "Næste år i Jerusalem" (1984).