Spies udvider næste vinter sit program i Caribien, idet selskabet også vil flyve til Puerto Plata i den nordlige del af Den Dominikanske Republik. Derfra er der ikke langt til feriestederne Cabarete og Playa Dorada, som bureauet selv vurderer til at være blandt Caribiens billigste rejsemål.

Spies fastholder samtidig rejser til Punta Cana og Bayahibe i den sydlige del af landet. Punta Cana er kendt for sin imponerende, mange kilometer lange strand og luksuriøse all inclusive-resorter, men hvis man vil på udflugter, kræver det en del timer på landevejene.

I Cabarete og Playa Dorada kan man selvfølgelig også bade og dyrke forskellige vandsportsaktiviteter, mens attraktioner og aktiviteter på land er meget tættere på end i Punta Cana, så inden man beslutter sig for rejsemålet i Den Dominikanske Republik, er det vigtigt at finde ud af, hvad man vil bruge ferien til.

Hvis man vil af sted på første afgang til Puerto Plata den 27. november, kan man få flyrejse og to ugers ophold i delt dobbeltværelse på et all inclusive-hotel (kategori 3+) til cirka 11.500 kroner pr. person. (thor)

 

 

  • Thorup_Søren_(2015)_003

    Af:

    Jeg er rejseredaktør og dermed ansvarlig for Rejser, som produceres på Fyens Stiftstidende, men udkommer med koncernens - Jysk Fynske Mediers - 13 dagblade. Jeg har været ansat på Fyens Stiftstidende siden 1984. De første mange år som feature- og reportagemedarbejder, men efterhånden som rejsestoffet er blevet opprioriteret, har det fyldt mere og mere af min arbejdstid, og nu beskæftiger jeg mig ikke med andet. Dog er jeg også ansvarlig for det årlige golfmagasin, som koncernen udgiver. Har sammen med journalist Poul Husted skrevet reportagebogen "Næste år i Jerusalem" (1984).