Korfu i Grækenland har i mange år været et charterrejsemål, men de seneste år har Spies alene sendt gæster dertil med rutefly, hvilket giver mulighed for individuel rejselængde.

Fra næste sæson sender bureauet imidlertid kunder af sted på traditionel charterferie. De skal bo på hoteller i tre byer: Moraitika, Acharavi og Kalami. Sidstnævnte henvender sig ifølge bureauet især til folk, der ønsker en rolig ferie i afslappede omgivelser, mens de to andre er turistbyer med et fint udvalg af restauranter og shoppingmuligheder - ud over gode strande.

Der bliver kun afgang fra Københavns Lufthavn, og priserne begynder ved cirka 3000 kroner for en uge i delt etværelses lejlighed (kategori 3). (thor)

  • Thorup_Søren_(2015)_003

    Af:

    Jeg er rejseredaktør og dermed ansvarlig for Rejser, som produceres på Fyens Stiftstidende, men udkommer med koncernens - Jysk Fynske Mediers - 13 dagblade. Jeg har været ansat på Fyens Stiftstidende siden 1984. De første mange år som feature- og reportagemedarbejder, men efterhånden som rejsestoffet er blevet opprioriteret, har det fyldt mere og mere af min arbejdstid, og nu beskæftiger jeg mig ikke med andet. Dog er jeg også ansvarlig for det årlige golfmagasin, som koncernen udgiver. Har sammen med journalist Poul Husted skrevet reportagebogen "Næste år i Jerusalem" (1984).