Ferie i Grækenland er for langt de fleste ensbetydende med at flyve til en ø, men rejsearrangørerne kigger i stigende grad mod fastlandet i jagten på nye rejsemål.

Næste sommer begynder Spies at sende gæster til Den Olympiske Riviera, som ligger sydvest for Grækenlands næststørste by, Thessaloniki. Mange grækere har for længst fundet ud af, at det er et udmærket sted at tilbringe ferien. Og når man skal ud at spise, er det ifølge Spies billigere end i mange andre græske ferieområder.

Selskabet har valgt at indlogere gæsterne i Paralia, Plaka og Platamonas.

Paralia er en lille by med en mange kilometer lang sandstrand. Plaka er et roligt område med "det bedste af Den Olympiske Riviera", som Spies beskriver det, og Platamanos er en større turistby med masser af restauranter og livlig folklore.

I første omgang bliver der kun flyafgange fra København i perioden 20. maj til 30. september. (thor)

  • Thorup_Søren_(2015)_003

    Af:

    Jeg er rejseredaktør og dermed ansvarlig for Rejser, som produceres på Fyens Stiftstidende, men udkommer med koncernens - Jysk Fynske Mediers - 13 dagblade. Jeg har været ansat på Fyens Stiftstidende siden 1984. De første mange år som feature- og reportagemedarbejder, men efterhånden som rejsestoffet er blevet opprioriteret, har det fyldt mere og mere af min arbejdstid, og nu beskæftiger jeg mig ikke med andet. Dog er jeg også ansvarlig for det årlige golfmagasin, som koncernen udgiver. Har sammen med journalist Poul Husted skrevet reportagebogen "Næste år i Jerusalem" (1984).