Paul Newman og Joanne Woodward gjorde det i 1958. Frank Sinatra og Mia Farrow i 1966, og Britney Spears og Jason Allen Alexander i 2004: Blev gift i Little White Wedding Chapel i Las Vegas.

Siden 1951 er omkring 800.000 par fra alle dele af kloden blevet gift netop her. Hvis alle tider er optaget, mens man opholder sig i forlystelsesbyen i Nevadas ørken, er der dog mange andre muligheder for at blive gift i byen. Og endnu én er netop kommet til.

High Roller, det 167 meter høje pariserhjul midt på hovedgaden The Strip, har lanceret en række bryllupspakker. I dem alle indgår, at man bliver viet i en af hjulets kabiner. Billigste pakke koster cirka 6000 kroner. Brudeparret disponerer over en privat kabine i 30 minutter, og der er plads til 10 personer.

Dyreste pakke koster godt 25.000 kroner. Heri indgår bryllupsplanlægger, limousinekørsel, brudebuket, fotograf m.m. (thor)

  • Thorup_Søren_(2015)_003

    Af:

    Jeg er rejseredaktør og dermed ansvarlig for Rejser, som produceres på Fyens Stiftstidende, men udkommer med koncernens - Jysk Fynske Mediers - 13 dagblade. Jeg har været ansat på Fyens Stiftstidende siden 1984. De første mange år som feature- og reportagemedarbejder, men efterhånden som rejsestoffet er blevet opprioriteret, har det fyldt mere og mere af min arbejdstid, og nu beskæftiger jeg mig ikke med andet. Dog er jeg også ansvarlig for det årlige golfmagasin, som koncernen udgiver. Har sammen med journalist Poul Husted skrevet reportagebogen "Næste år i Jerusalem" (1984).