I Skånes Djurpark kan besøgende nu iagttage dyrene i fugleperspektiv, idet den zoologiske have har fået anlagt i alt 350 meter hængebroer, som svæver op til ni meter over blandt andet ulveområdet, men også hjorte, bjørne og sæler kan ses fra hængebroer og udkigstårne, oplyser Visit Sweden.

Parken har i alt 85 forskellige dyrearter. Ingen andre dyreparker har så mange forskellige nordiske dyr som Skånes Djurpark, der ret præcist ligger mellem Malmø og Kristianstad. (thor)

  • Thorup_Søren_(2015)_003

    Af:

    Jeg er rejseredaktør og dermed ansvarlig for Rejser, som produceres på Fyens Stiftstidende, men udkommer med koncernens - Jysk Fynske Mediers - 13 dagblade. Jeg har været ansat på Fyens Stiftstidende siden 1984. De første mange år som feature- og reportagemedarbejder, men efterhånden som rejsestoffet er blevet opprioriteret, har det fyldt mere og mere af min arbejdstid, og nu beskæftiger jeg mig ikke med andet. Dog er jeg også ansvarlig for det årlige golfmagasin, som koncernen udgiver. Har sammen med journalist Poul Husted skrevet reportagebogen "Næste år i Jerusalem" (1984).