Drive-in er kendt hos mange fastfood-kæder, og nu kan man i Dubai også sejle hen til en flydende restaurant og få et måltid udleveret. Den flydende restaurant ligger ud for strandene ved Jumeirah og kan benyttes af sejlere og vandscooterkørere.

Kommer man i en større båd, skal man holde afstand til sail-in-restauranten og vente på, at en medarbejder ankommer på vandscooter medbringende menukort og et flag. Når sejlerne er klar til at afgive bestilling, vifter de med flaget, og medarbejderen vender tilbage for at modtage ordren og siden levere maden.

Aqua Pod hedder den flydende restaurant. Den er eldrevet og er i øvrigt designet til at kunne opsamle det affald, der flyder forbi, oplyser Dubais Turistkontor. (thor)

  • Thorup_Søren_(2015)_003

    Af:

    Jeg er rejseredaktør og dermed ansvarlig for Rejser, som produceres på Fyens Stiftstidende, men udkommer med koncernens - Jysk Fynske Mediers - 13 dagblade. Jeg har været ansat på Fyens Stiftstidende siden 1984. De første mange år som feature- og reportagemedarbejder, men efterhånden som rejsestoffet er blevet opprioriteret, har det fyldt mere og mere af min arbejdstid, og nu beskæftiger jeg mig ikke med andet. Dog er jeg også ansvarlig for det årlige golfmagasin, som koncernen udgiver. Har sammen med journalist Poul Husted skrevet reportagebogen "Næste år i Jerusalem" (1984).