Rygere, som tager på ferie- eller forretningsrejse i USA, skal være opmærksomme på, at landet har nogle af verdens mest strikse rygeregler. Det varierer fra stat til stat. I byer som New York, Chicago, Seattle, San Francisco og Washington DC er rygning forbudt i barer, klubber, restauranter og i de fleste indendørsområder, for eksempel indkøbscentre, skriver Tripsavvy.

I Californien gælder rygeforbuddet også på strande, i offentlige parker, alle sundhedsinstitutioner og i private boligblokke. (thor)

  • Thorup_Søren_(2015)_003

    Af:

    Jeg er rejseredaktør og dermed ansvarlig for Rejser, som produceres på Fyens Stiftstidende, men udkommer med koncernens - Jysk Fynske Mediers - 13 dagblade. Jeg har været ansat på Fyens Stiftstidende siden 1984. De første mange år som feature- og reportagemedarbejder, men efterhånden som rejsestoffet er blevet opprioriteret, har det fyldt mere og mere af min arbejdstid, og nu beskæftiger jeg mig ikke med andet. Dog er jeg også ansvarlig for det årlige golfmagasin, som koncernen udgiver. Har sammen med journalist Poul Husted skrevet reportagebogen "Næste år i Jerusalem" (1984).