Andagt morgen og aften som et tilbud, to rejseledere på næsten alle ture og primært rejsemål, som på den ene eller anden måde har spillet en rolle i Det Gamle Testamente eller Det Nye Testamente.

Felix Rejser med adresse i Fredericia skiller sig ud fra den store mængde af rejsearrangører i Danmark, og så har bureauet en trofast kundegruppe, hvilket blandt andet forklarer, at det nu har eksisteret i 64 år.

Bureauet har en tilknytning til Indre Mission og arrangerer primært grupperundrejser, men det kan også sammensætte rejser til kunder, som ønsker at rejse på individuel basis og dermed uden rejseleder. Sidste år solgte Felix Rejser cirka 1600 rejser, og over en fjerdedel af dem gik til Israel.

Det nye katalog indeholder hele 11 nyheder, blandt andet adventsrejse med julemarked i Lübeck og fem dages fjeldvandring i Norge. I den eksotiske ende Kenya, Tanzania og Sri Lanka.

På de fleste rejser er stort set alt betalt hjemmefra - det gælder også drikkepenge. (thor)

  • Thorup_Søren_(2015)_003

    Af:

    Jeg er rejseredaktør og dermed ansvarlig for Rejser, som produceres på Fyens Stiftstidende, men udkommer med koncernens - Jysk Fynske Mediers - 13 dagblade. Jeg har været ansat på Fyens Stiftstidende siden 1984. De første mange år som feature- og reportagemedarbejder, men efterhånden som rejsestoffet er blevet opprioriteret, har det fyldt mere og mere af min arbejdstid, og nu beskæftiger jeg mig ikke med andet. Dog er jeg også ansvarlig for det årlige golfmagasin, som koncernen udgiver. Har sammen med journalist Poul Husted skrevet reportagebogen "Næste år i Jerusalem" (1984).