Costa Rica i Mellemamerika må - især i forhold til landets beskedne størrelse - være noget nær det ideelle rejsemål, fordi næsten alle typer rejsende kan få deres behov tilfredsstillet.

Landet har badestrande ud til både Stillehavet og Det Caribiske Hav, men det er trods alt naturen med blandt andet vulkaner og tropiske regnskove mellem de to have, der især tiltrækker turister.

Profil Rejser har netop lanceret Costa Rica som nyt rejsemål, og flyrejsen går typisk via Amsterdam, Paris eller Miami og med mulighed for stop på ud- eller hjemrejsen. Ifølge bureauets direktør, Peter Rasmussen, er der en stigende efterspørgsel efter aktive ferier og spektakulære naturoplevelser, og netop det kan Costa Rica tilbyde. Samtidig er landet i front med hensyn til økoturisme og bæredygtighed, hvilket mange af Profil Rejsers kunder er optaget af, fortæller han i en pressemeddelelse.

Man kan vælge mellem flere ture. Et eksempel er "Nationalparker, vulkaner og turkisblå laguner": 12-dages rundrejse i minibus med spansktalende chauffør, flyrejse, 11 overnatninger, morgenmad og flere udflugter til 17.875 kroner pr. person, når to rejser sammen. (thor)

  • Thorup_Søren_(2015)_003

    Af:

    Jeg er rejseredaktør og dermed ansvarlig for Rejser, som produceres på Fyens Stiftstidende, men udkommer med koncernens - Jysk Fynske Mediers - 13 dagblade. Jeg har været ansat på Fyens Stiftstidende siden 1984. De første mange år som feature- og reportagemedarbejder, men efterhånden som rejsestoffet er blevet opprioriteret, har det fyldt mere og mere af min arbejdstid, og nu beskæftiger jeg mig ikke med andet. Dog er jeg også ansvarlig for det årlige golfmagasin, som koncernen udgiver. Har sammen med journalist Poul Husted skrevet reportagebogen "Næste år i Jerusalem" (1984).