Tre dage i fodsporene på Vimmerbys berømte forfatter er en rejse ind i et barndomsunivers med leg, tryghed og frihed. På et relativt lille område med bløde bakker, uendelige klynger af malede træhuse og landskaber af slanke træstammer præsenterer Småland det hele: Den autentiske forlystelsespark med perler af teateroplevelser, hendes barndomshjem med tilhørende museum, den nyåbnede filmby med originale kostumer og kulisser samt alle de originale indspilningssteder i området omkring Vimmerby.

Jeg holder vejret et øjeblik, mens øjnene er fikseret på Helvedeskløften; dybet, der delte Mattisborgen i to den uvejrsnat, Ronja Røverdatter blev født. Så sætter jeg af...

Log ind eller køb adgang til alt indhold på fyens.dk

Bliv abonnent og læs hele historien

Ingen binding!
  • Grauholm_Trine_(2015)_022

    Af:

    Jeg er journalist på Jysk Fynske Mediers magasinredaktion, hvor vi laver magasinerne Livsstil, Rejser, Gear og Base Bolig. Jeg skriver primært portrætter af kendte kvinder, sundhedsstof, bolig- og rejsestof samt bidrager til mandemagasinet Gear. Tidligere har jeg været syv år på sportsredaktionen, hvor jeg blandt andet har dækket flere håndboldslutrunder og OL i Beijing i 2008. Min fritid bruger jeg sammen med min familie og gerne på at dyrke sport.

Mere om emnet

Se alle
Elgens rige

Elgens rige

Slikmundenes paradis

Slikmundenes paradis