Københavns Lufthavn har netop indviet sin sjette lounge, Eventyr Lounge, som ligger i Finger C med indgang ved gate C 26.

Fra Finger C afgår fly til fjerne rejsemål og ikke-Schengen-lande. Her er England trafikmæssigt langt det vigtigste.

Loungen ligger efter paskontrollen, dækker et areal på 850 kvadratmeter og kan rumme 200 gæster ad gangen. Eventyr Lounge er opdelt i flere zoner til ren afslapning eller arbejde, og den er udstyret med designmøbler fra Hay og Erik Jørgensen.

Loungen skal drives af Menzies Aviation, hvis stationschef, Jacob Bo Andersen, i en pressemeddelelse fortæller, at ambitionen er at tilbyde den bedste loungemad i Københavns Lufthavn, ligesom gæstene kan se frem til et flot udvalg af vine i et såkaldt vinotek.

Gratis adgang til loungen har blandt andet rejsende på businessclass, men ligesom i lufthavnens øvrige lounger kan alle købe en dagsbillet til Eventyr Lounge  og benytte alle faciliteter, herunder brusebad. Prisen er 250 kroner.

Omkring 5000 rejsende benytter hver dag loungerne i Københavns Lufthavn. Cirka en tredjedel er ferierejsende. (thor)

  • Thorup_Søren_(2015)_003

    Af:

    Jeg er rejseredaktør og dermed ansvarlig for Rejser, som produceres på Fyens Stiftstidende, men udkommer med koncernens - Jysk Fynske Mediers - 13 dagblade. Jeg har været ansat på Fyens Stiftstidende siden 1984. De første mange år som feature- og reportagemedarbejder, men efterhånden som rejsestoffet er blevet opprioriteret, har det fyldt mere og mere af min arbejdstid, og nu beskæftiger jeg mig ikke med andet. Dog er jeg også ansvarlig for det årlige golfmagasin, som koncernen udgiver. Har sammen med journalist Poul Husted skrevet reportagebogen "Næste år i Jerusalem" (1984).