Valletta. Malta har den seneste tid fået lidet flatterende omtale efter likvideringen af en kritisk journalist samt for landets rolle som rampe for afrikanske migranter på vej til Europa. Som almindelig turist mærker man intet til nogen af delene i hovedstaden Valletta, der stadig er en sublim by at gå på opdagelse i, hvis man drister sig væk fra alle "fælderne".

En returbillet for 800 kroner, en flyvetur på under tre timer, 15 minutters kørsel fra lufthavnen til et hotel i centrum og over 25 grader i slutningen af efteråret er...

Log ind eller køb adgang til alt indhold på fyens.dk

Bliv abonnent og læs hele historien

Ingen binding!
  • Michael Bager

    Af:

    Reporter på Odenseredaktionen, musikredaktør og flittig skribent til rejsemagasinet Siesta. Født i Aars, Himmerland, i 1977 og bosat på Fyn siden 2004. Har kone, der er læge på OUH, samt to døtre. Jeg er glødende AaB- og Arsenalfan, men hepper på OB i alle kampe, hvor de ikke møder nogen af de nævnte hold. Jeg elsker alt fra hiphop og heavy til punk og rendyrket rock. Jeg har i mine 10 år på avisen interviewet musikere som Tom Jones, Robert Plant, Slash, Sinéad O'Connor, Macy Gray, Bryan Adams, Chris Cornell, Cliff Richards, Dr. John, Gavin DeGraw, James Last, Jeff Beck, Kevin Costner, Manic Street Preachers, Santana, Suede, The National og Travis m.fl. Blandt danske bands mangler jeg kun C.V.Jørgensen og Kim Larsen for at have interviewet samtlige af mine hjemlige helte.