Uanset hvornår turen går til Miami i Florida, er det værd at holde øje med "Miami Temptations". Begrebet dækker over "fristelser", som kan opnås til reduceret pris. I en måned kan det være billigere adgang til museer, en anden indlogering på hoteller og en tredje rabatter på shopping.

I april er det sport og wellness, så hvis man overvejer at spille tennis, golf, paddleboarde, tage på fisketur, dyrke yoga i en af byens parker med instruktør, købe billet til professionelle basketball- eller baseballkampe eller måske til hestevæddeløb, er det værd at have i baghovedet, at aktiviteterne er billigere end normalt.

Miami Temptations er skabt af det lokale turistråd for løbende at sætte fokus på en bestemt type oplevelser. Se mere på www.miamiandbeaches.com/special-offers/monthly-deals. (thor)

  • Thorup_Søren_(2015)_003

    Af:

    Jeg er rejseredaktør og dermed ansvarlig for Rejser, som produceres på Fyens Stiftstidende, men udkommer med koncernens - Jysk Fynske Mediers - 13 dagblade. Jeg har været ansat på Fyens Stiftstidende siden 1984. De første mange år som feature- og reportagemedarbejder, men efterhånden som rejsestoffet er blevet opprioriteret, har det fyldt mere og mere af min arbejdstid, og nu beskæftiger jeg mig ikke med andet. Dog er jeg også ansvarlig for det årlige golfmagasin, som koncernen udgiver. Har sammen med journalist Poul Husted skrevet reportagebogen "Næste år i Jerusalem" (1984).