USA Tours lancerede tidligere i år "Sex and the City"-rejser til New York med kvinder som målgruppe, og nu er turen kommet til mændene. De skal også til USA, men til Las Vegas, hvor der venter store bøffer, topløst show, lækre biler, helikoptertur over Grand Canyon, shopping i outlets og mandehørm over en øl eller tre.

Bureauet oplyser, at rejserne til Las Vegas er skabt ud fra de mandlige kunders ønsker. En fællesnævner for drømmeturen var en rejse i testeronens og de gode venskabers tegn, og allerhelst ville de adspurgte mænd  ifølge USA Tours til Las Vegas.

Turene kan have forskelligt indhold, men koster alle omkring 9500 kroner. Et eksempel:

Direkte fly tur/retur, syv nætter på femstjernet hotel, limousinetransport til og fra lufthavnen, en tur i verdens største pariserhjul inklusive happy hour, skydning på skydebane og besøg på et par natklubber. (thor)

  • Thorup_Søren_(2015)_003

    Af:

    Jeg er rejseredaktør og dermed ansvarlig for Rejser, som produceres på Fyens Stiftstidende, men udkommer med koncernens - Jysk Fynske Mediers - 13 dagblade. Jeg har været ansat på Fyens Stiftstidende siden 1984. De første mange år som feature- og reportagemedarbejder, men efterhånden som rejsestoffet er blevet opprioriteret, har det fyldt mere og mere af min arbejdstid, og nu beskæftiger jeg mig ikke med andet. Dog er jeg også ansvarlig for det årlige golfmagasin, som koncernen udgiver. Har sammen med journalist Poul Husted skrevet reportagebogen "Næste år i Jerusalem" (1984).