Hvem drømmer ikke om at have pisterne for sig selv eller sammen med nogle venner på skiferien?

Det behøver faktisk ikke at forblive en drøm. i Hochfügen i Zillertal i Østrig kan fem personer og opefter reservere en nypræpareret pist og boltre sig på den en time uden indblanding fra andre. Prisen er 40 euro eller cirka 300 kroner pr. person, og heri indgår VIP-parkeringsplads lige ved siden af liften og morgenmad efter skiløbet. Den serveres i udsigtsrestauarnten 8er Alm, som ligger i over 2000 meters højde.

Prisen er betinget af, at man i forvejen har liftkort til området.

Tilbuddet "Lej din egen pist" gælder på torsdage fra januar til slutningen af marts. Se mere på www.zillertal.at. (thor)

  • Thorup_Søren_(2015)_003

    Af:

    Jeg er rejseredaktør og dermed ansvarlig for Rejser, som produceres på Fyens Stiftstidende, men udkommer med koncernens - Jysk Fynske Mediers - 13 dagblade. Jeg har været ansat på Fyens Stiftstidende siden 1984. De første mange år som feature- og reportagemedarbejder, men efterhånden som rejsestoffet er blevet opprioriteret, har det fyldt mere og mere af min arbejdstid, og nu beskæftiger jeg mig ikke med andet. Dog er jeg også ansvarlig for det årlige golfmagasin, som koncernen udgiver. Har sammen med journalist Poul Husted skrevet reportagebogen "Næste år i Jerusalem" (1984).