Hoteltjek, Hamburg: En tur med veninderne

Foto: The George Hotel

Hoteltjek, Hamburg: En tur med veninderne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Terrasse med lækker lounge, luksuriøse værelser og en af Nordeuropas mest spændende byer lige uden for døren. The George Hotel i Hamburg er perfekt som rejsemål for en venindetur.

Det sker ikke så tit, jeg siger det her, men vi kvinder kan godt lære noget af mændene, når det gælder måder at være sammen med vennerne på. Mænd er supergode til at lave noget med hinanden, mens de får vendt verdenssituationen. Hvad enten det er i form af en kortklub eller fast vinsmagningsaften, har de altid en aktivitet eller et sted som omdrejningspunkt for deres møder. Og tit og ofte er det også denne aktivitet, der rent faktisk gør, at de slipper af sted fra opvasken hver tirsdag. Eller endnu vildere: Kommer på weekendture med hinanden.

Det er det første, der slår mig, da jeg træder ind i The George Hotels lobby i Hamburg. Dette hotel ville være den perfekte ramme for en weekend med veninderne.

Allerede ude på gaden begynder det godt. Man bliver budt velkommen af et lækkert loungemiljø med store flydersofaer og friske planter, der rækker helt ud til midt på fortovet. Og træder man derefter videre ind i bygningen, ender man midt i en overdådig bar, hvor der ikke er en finger at sætte på hverken service eller udvalg. Jeg er forelsket.

The George Hotel
Barcastrasse 322087 Hamburg

https://www.thegeorge-hotel.de/
Foto: The George Hotel
Foto: The George Hotel

Værelset

Forelskelsen forsætter, da jeg efter en hurtig drink i baren får anvist mit værelse.

Der er højt til loftet og masser af udsigt til den engelske have midt i St. Georg-distriktet, og da værelsesdøren lukker bag mig, er det ro.

Det 26 kvadratmeter store værelse er godt udnyttet, og det lyse badeværelse med gode spejle kalder på, at man skal bruge tid derude.

Sengen føles gigantisk og blød, og jeg, der ellers har antipati mod hotelsengetæpper, fordi jeg forstiller mig, at de ikke bliver vasket så tit, og man ikke ved, hvis nøgne numse der sidst har siddet der, kan denne gang ikke lade være med at smide mig i den pertentligt redte seng. Og tæppet føles rent.

Det er den samme pertentlighed, der kommer til udtryk, da jeg åbner minibaren. Den er propfyldt med kolde drikkevarer og snacks. Trænger man mere til noget varmt, er det muligt at lave kaffe og te.

Stilen på værelset er den samme som på resten af hotellet: Smagfuld, overdådig og lækker.

Foto: The George Hotel
Foto: The George Hotel

Tagterrassen

Nu er jeg ikke kommet for at være på værelset, så jeg finder de høje hæle frem og bevæger mig op på hotellets berømte tagterrasse, The Campari Lounge. Jeg bliver mødt af et 360 graders storslået vue ud over Hamburg, nogle meget smukke bartendere af begge køn og en allerede festlig stemning blandt de mange gæster, selvom klokken kun er 18. Det giver mening, da jeg to minutter efter får stukket en farverig drink i hånden. Den er både stærk og god.

Her er gæster af alle slags, og jeg tror ikke, jeg behøver at sige, at der ikke bliver sparet på noget. Priserne på både øl, vin og drinks er rimelige. Det er også derfor, der på flere borde står vinkølere med dyre flasker champagne. Man kan også købe små hapser, hvis man kommer direkte fra arbejde eller tager forretten i baren. Tagterrassen, som dog kun er åben, når temperaturen overstiger 18 grader, fordi man sidder under åben himmel, har åbent alle ugens dage helt frem til klokken 23. Derefter fortsætter festen i Da Caio-baren i stueetagen. Men det er helt klart taget, jeg ville tage tøserne med op til.

Foto: The George Hotel
Foto: The George Hotel

Restauranten

Også i restauranten har personalet styr på det.

Morgenmaden er en dejlig ren buffet med masser af forskellige ting i små lækre glas eller andre fine anretninger, så man er helt sikker på at få noget, man kan lide. Der er mange forskellige slags frisklavet te og kaffe og kolde drikke, og din tallerken bliver taget ud, så snart du bare tænker på, hvad næste ret skal være.

Om aftenen skal man ikke spise her, hvis man er til gourmetmad. Køkkenet er fransk bistro på speed, og igen er prisen rimelig. Jeg får vitello tonnato, en entrecôte på 300 gram med masser af tilbehør og en brownie med hjemmelavet chokoladesauce og is til 450 kroner. Men der er masser af forskelligt at vælge imellem, og det hele ser lækkert ud og er anrettet fint på hvide tallerkner. Drikkelsen til maden fås også i mange varianter og prisniveauer. Jeg har taget min drink med ned fra tagterrassen, men tjeneren i den hvide skjorte viser mig alligevel vinkortet og fortæller om månedens vin, og jeg får det indtryk, at hun rent faktisk ved, hvad hun taler om.

Foto: The George Hotel
Foto: The George Hotel

Intet motionsrum

Det eneste, jeg mangler på hotellet, er et motionsrum. Alle store hoteller med respekt for sig selv har sådan et. Daglig motion bliver vigtigere og vigtigere for mange mennesker - også blandt hotelgæster.

Men The George hotel i Hamburgs midtby er en god oplevelse og alle pengene værd. Det er helt sikkert her, jeg skal have pigerne med hen, når vi skal af sted. Nu mangler vi bare datoen.

Foto: The George Hotel
Foto: The George Hotel

Pris

Fra cirka 1350 kroner for et dobbeltværelse med morgenmad.

Parkering koster cirka 130 kroner pr. døgn, men så er bilen også overvåget døgnet rundt, og båsen er så stor, at man ikke får buler i siden.

Foto: The George Hotel
Foto: The George Hotel
Foto: The George Hotel
Foto: The George Hotel
Foto: The George Hotel
Foto: The George Hotel
Lobby. Foto: The George Hotel
Lobby. Foto: The George Hotel

Hoteltjek, Hamburg: En tur med veninderne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce