En helt ny dansk rejseportal med et utraditionelt forretningskoncept har set dagens lys. Stifterne af Goodwings.com, Christian Møller-Holst og Christian Honoré, vil udfordre mastodonter som Hotels.com og Expedia med en socialt ansvarlig markedsføring og forretningsmodel.

Når man køber et hotelophold, tjener Goodwings.com penge, lige som alle andre portaler. Men Goodwings.com sætter halvdelen af overskuddet ind på en kundekonto, og den enkelte kunde kan så selv donere pengene til et godgørende formål.

Goodwings har allerede aftaler med 11 NGO'er, som for eksempel Kræftens Bekæmpelse, Care, Børnefonden, WWF og Hjerteforeningen.

Så samtidig med, at kunden kan donere penge, får Goodwings markedsføring og goodwill igennem de 11 partnere, der gerne skulle blive til flere.

De to stiftere har også planer om at udvide forretningen til England og USA. (vio)

  • Peter_Jensen

    Af:

    Jeg producerer tematillæg - om business, byggeri, energi, ferierejser, golf - og en bred vifte af emner. Jeg startede med journalistikken på Fyens Stiftstidende i 1971 (!). Har siden været omkring DR Fyn, TV2, DR-Sporten og 4 år som mediedirektør i International Table Tennis Federation i Lausanne, Schweiz. Ringen blev sluttet, da jeg vendte tilbage til Fynske Medier i 2007.