Besøgende i Prag kan ikke undgå at se byens højeste bygning, tv-tårnet Zizkov Tower på 216 meter, og ikke så få har spist i restauranten 66 meter over jordoverfladen. Men de færreste er klar over, at der på etagen over restauranten findes et hotel med ét værelse, One Room Hotel, som bryster sig af seks stjerner.

"Værelse" er en underdrivelse. Der er tale om en luksussuite med blandt andet Hästens-seng, designermøbler og nyeste teknologi. Fra de enkelte rum og også siddende i badekarret har gæsterne en fabelagtig udsigt over den tjekkiske hovestad.

Tårnet blev bygget i perioden 1985-1992, men hotellet åbnede først i 2013. Prisen for suiten er fra cirka 4100 kroner pr. døgn.

Se mere på: towerpark.cz/en/hotel+4. (thor)

  • Thorup_Søren_(2015)_003

    Af:

    Jeg er rejseredaktør og dermed ansvarlig for Rejser, som produceres på Fyens Stiftstidende, men udkommer med koncernens - Jysk Fynske Mediers - 13 dagblade. Jeg har været ansat på Fyens Stiftstidende siden 1984. De første mange år som feature- og reportagemedarbejder, men efterhånden som rejsestoffet er blevet opprioriteret, har det fyldt mere og mere af min arbejdstid, og nu beskæftiger jeg mig ikke med andet. Dog er jeg også ansvarlig for det årlige golfmagasin, som koncernen udgiver. Har sammen med journalist Poul Husted skrevet reportagebogen "Næste år i Jerusalem" (1984).