Dublin. En rundvisning hos Teeling Whiskey handler om meget mere end de langtidslagrede gyldne dråber og smagen af dem. Det er også en rejse ind i et traditionelt og stolt erhverv, hvor de mindste detaljer om kornsorter, tønder, kedler og ikke mindst tid har afgørende betydning for det produkt, der er midt i sin renæssance. Tag med til det første destilleri, der er åbnet i Dublin i 125 år.

Whiskeyen vugger i glasset under næsen på mig. En snert af vanilje adskiller sig fra den skarpe spiritusduft, og jeg koncentrerer mig om at indsnuse essensen af den...

Log ind eller køb adgang til alt indhold på fyens.dk

Bliv abonnent og læs hele historien

Ingen binding!
  • Grauholm_Trine_(2015)_022

    Af:

    Jeg er journalist på Jysk Fynske Mediers magasinredaktion, hvor vi laver magasinerne Livsstil, Rejser, Gear og Base Bolig. Jeg skriver primært portrætter af kendte kvinder, sundhedsstof, bolig- og rejsestof samt bidrager til mandemagasinet Gear. Tidligere har jeg været syv år på sportsredaktionen, hvor jeg blandt andet har dækket flere håndboldslutrunder og OL i Beijing i 2008. Min fritid bruger jeg sammen med min familie og gerne på at dyrke sport.