Gratis ture i New York

Færgerne mellem Manhattan og Staten Island sejler døgnet rundt alle årets dage. I de travleste perioder hver 15-20 minut og ellers hver halve time. Og mod 25 millioner passagerer benytter årligt færgerne, langt hovedparten pendlere. Foto: Daniel Schwer/Wikimedia Commons

Gratis ture i New York

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Pengene fosser let ud af lommerne på én, når man er i New York, men så er det en trøst, at mange oplevelser trods alt er gratis - for eksempel kan man se på penge (og guldreserver), mens man sparer dem.

I Federal Reserve Bank kan man alle hverdage komme på en 45 minutter lang rundtur med guide. Eneste ulempe er, at man ikke kan gøre det impulsivt, da efterspørgslen er større end kapaciteten, så man skal bestille tid i forvejen. Se mere på www.newyorkfed.org, hvor der også er vejledning om, hvordan man finder frem til den rigtige indgang.

Gratis, lettere tilgængelig og absolut anbefalelsesværdig er også en tur med en af færgerne, der sejler mellem Manhattan og Staten Island. Ruten går tæt forbi Frihedsgudinden, og ikke mindst får passagererne et flot kig ind over Manhattans skyline.

Færgerne bruges af pendlere, og de er proppede om morgenen og sidst på eftermiddagen, så hvis man blot skal på sightseeing, er det bedre at vælge en afgang midt på dagen. Nogle stiler efter frokosttid, fordi de om bord kan købe drikkevarer og snack til en fornuftig pris. (thor)

Gratis ture i New York

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce